PressArt
Peter-Pim Stolker
Sparrenlaan 42a
3941 DN Doorn
Grafisch,

Peter-Pim is de oprichter en eigenaar van PressArt. Hij specialiseert zich al meer dan 25 jaar in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van grafische, monkeyproof communicatiemiddelen en design objecten.

Hij maakt met name informatieborden / informatiepanelen en levert vele bewegwijzering-oplossingen en materialen. Peter-Pim helpt o.a. veel recreatie- en natuurorganisaties, gemeenten, waterschappen en toeristiche organisatie's en verenigingen met het verzinnen en produceren van effectieve en zeer duurzame communicatiemiddelen en grafische design objecten.

Wanneer je in Nederland gaat wandelen, fietsen of kanooen kom je communicatiemiddelen van Peter-Pim tegen.

In Doorn en omgeving kom je informatieborden tegen zoals de regelgevende bebording in opdracht van de Gemeente Doorn, de borden op de oude begraafplaats.

In Utrecht De cartografie van alle fietsknooppunten borden, vele zuilen in Nationale parken of bij Forten, alle bebording bij de forten van de Hollandse Waterlinie

Het concept, de bewegwijzering, de bebording en de folders en frames van alle Klompenpaden waarvan er een begint naast het Wapen van Rijsenburg en ook bij Restaurant Sandenberg het Gerrit achterbergpad en de afgelopen jaren alle bebording voor Staatsbosbeheer. 

Peter-Pim is specialist als het grafisch, monkeyproof en buiten moet zijn

Neem gerust contact met hem op hij helpt je graag verder en verzint meestal binnen 15 minuten een oplossing. 

Bezoek de website http:///www.PressArt.nl voor de laatste projecten. 

http://twitter.com/#!/peterpimstolker

ttps://nl.linkedin.com/in/pressart