Smart Joomla Websites
Joris Lange
Engweg 115
3972 JG Driebergen
webdevelopment, website, ontwikkeling, bouw, website bouw, webdesign, joomla, responsive, seo, zoekmachine optimalisatie

Websites bouwen is een soort spelen met blokken – blokken in vele soorten en maten. Blokken techniek, tekst, vorm, afbeeldingen, media... In dit spel moet je overal wat vanaf weten en de blokken op alle schermen goed weten te schikken – van kleine smartphone tot grote smartTV.

Pas als dat goed gebeurt, ontstaat er een site die iets in beweging brengt bij de bezoeker. Het is een prachtvak, samen iets moois te bouwen waarmee je dat bereikt.

Responsive voor alle schermenSmartJoomlaWebsites:

  • responsive, van kleine smartphone tot grote smartTV
  • op basis van het Joomla content management system
  • content eenvoudig zelf te onderhouden
  • uitstekend vindbaar voor zoekmachines
  • veilig tegen hackers
  • op vele manieren uit te breiden, bijvoorbeeld met webwinkel
  • handig en logisch opgebouwd

Samenwerken / uitbesteden

Joris LangeJoris Lange bouwt Smart Joomla Websites volgens een traject dat past bij jouw wensen. In deze ontwikkeling krijgen inhoud en vorm een belangrijke plaats, maar ook snelheid, kwaliteit, vindbaarheid, interactiviteit en alles wat er maar bij een website komt kijken. We kijken samen waar we de accenten moeten leggen, wat je zelf wilt doen, wat ik of een collega-specialist mag doen. Samen 'spelen' wordt het eigenlijk altijd wel. Het moet tenslotte jouw site worden.

Ik denk daar met Smart Joomla Websites een goede partner in te kunnen zijn. Met korte lijnen, een enthousiaste meedenk-houding, een enkel aanspreekpunt en deskundigheid van derden, is er grote kans dat we het samen goed en mooi kunnen maken!

Voor grotere web-projecten heb je een team van professionals nodig. Daartoe werk ik graag samen in coöperatie de Webcompagnons.