Gizella Komondy Tekst & Communicatie
Gizella Komondy
Vossenweg 32
3942 GT Doorn
website under construction
gizellakomondy@gmail.com
06-54224002
Tekstschrijver en communicatieadviseur
webteksten, brochureteksten, blogs, columns, nieuwsbrieven, achtergrondverhalen, human intrestverhalen, persberichten, interviews, nieuwsverhalen, publicteit, schrijfcoach, eindredactie

2020 02 19 gizella komondy 464 bewerkt 2 2 copy

Tekstschrijver en communicatieadviseur 

Ik help organisaties en ondernemers kernachtig te verwoorden wie ze zijn, wat ze doen, waarom en wat datvoor hun klanten betekent. Door hun unieke verhaal op aansprekende wijze te schrijven, positioneren zij zich sterk en onderscheiden zich van hun concurrenten.

Wat ik doe

Ik schrijf al 20 jaar web- en brochureteksten, nieuwsartikelen, achtergrondverhalen, persberichten, interviews, columns, blogs, nieuwsbrieven en white papers voor on- en offline media. Bondig, lekker leesbaar en doelgroepgericht. Ik schrijf het liefst over duurzame, maatschappelijke en human interest issues.

Why Gizella?

Schrijven is mijn vak en passie. Ik schrijf het liefst verhalen voor duurzame organisaties die naast winst maken, een hoger doel hebben. Achter die organisaties zitten mensen die deze hogere doelen omarmen en mooie verhalen die mij raken en enthousiast maken.

 Wat betekent dat voor mijn klanten?

Mensen doen zaken met mensen. Achter elk bedrijf, product of dienst, zit een persoon met een uniek verhaal. Ik schrijf deze persoonlijke story zo, dat mijn klant zichzelf en zijn kernwaarden erin herkent. Teksten die de doelgroep aanspreken en de klant duidelijk positioneren. Zo ontstaat een merk waaraan de doelgroep zich wil binden.  

Kortom: bel me snel!

Heb jij triggerende teksten nodig? Ik schrijf ze graag en ben benieuwd naar jouw story! It needs to be told. 

 

Wat zeggen mijn klanten over mij? 

"Goed gedaan en super betrokken! Ik zou graag nog een keer met je werken." Alexander Steegh, directeur De Mens Werkt Groep over mijn inzet als eindredacteur voor het magazine 'New Destinations' voor het KLM Transitiecentrum (2018). 

"Fijne schrijfstijl." Lezersreactie op een artikel in nieuwsblad de Kaap. 

"Wat heb je mijn verhaal mooi geschreven." Reactie van een geïnterviewde voor een verhaal in Nieuwsblad de Kaap 

 "Geweldig gedaan, wat een publiciteit!" Paul Feld, projectleider Vrede van Utrecht 2013, over de publiciteit voor het licht-, theater- en muziekevenement 'Linie in Lichterlaaie' in Fort Blauwkapel (Nieuwe Hollandse Waterlinie).