Krokuscreatie - brengt potentieel tot expressie
Mirjam van Zweeden
Klaproos 64
3972 PZ Driebergen
www.krokuscreatie.nl
info@krokuscreatie.nl
085 0074001/0624271105
Coaching en workshops voor events en studiedagen
loopbaanvragen, training, besluiten, visieontwikkeling, seminar, inzichten, rendement, enthousiasmerend, inspiratie, cocreatie, consent, besluitvorming, cocreatie, evenement, samenwerken, verbindende communicatie, expressie, werksituatie, stressklachten, burn-out, balans, coaching, workshops, teamdag, creativiteit, creatief, verbeelden, events, studiedagen, koers

Krokuscreatie biedt coaching op het gebied van werk, loopbaan of relatie en ontwikkelt en begeleidt workshops voor events en studiedagen.

Krokus en creatie: Je koppie boven de kouwe grond uitsteken en kleur bekennen in wat je wenst, wilt, in een volgende stap. In workshops ook het creatief potentieel van een groep aanspreken ten behoeve van (persoonlijke) ontwikkeling, goede samenwerkingsrelaties en innovatie.

  1. Coaching bij werk-, loopbaan- en relatievragen

Daarbij gebruik ik uitnodigende werkvormen die creativiteit aanspreken vanuit de vraag: Hoe kan je je leef- en werksituatie verbeteren en problemen voorkomen?

Wat hoor ik terug?

‘Ik kan nu mijn koers bepalen en zonodig bijsturen’, ‘Mijn zelfvertrouwen is versterkt’, ‘Ik weet waar mijn talenten liggen en hoe ik die kan inzetten’, ‘Ik ken mijn grenzen en kan die aangeven’, ‘Ik ervaar minder spanning en meer plezier’, ‘Ik neem meer initiatieven voor een betere relatie met anderen’

 mirjam.van.zweeden.portret

 

         2.   Interactieve, creatieve bijeenkomsten en workshops

Of het nu gaat om een seminar, een evenement of een teamdag: ik zorg ervoor dat het een enthousiasmerende bijeenkomst wordt, waar u optimaal rendement uit haalt. Dit betekent voor u bijvoorbeeld:

  • Maximale input en kennisuitwisseling van deelnemers aan de bijeenkomst
  • Verrassende inzichten over het thema
  • Gedeelde waarden t.a.v. het werk
  • Betere samenwerking
  • Inspiratie en zin om met de actiepunten aan de slag te gaan

Wat hoor ik terug? Trefwoorden als:

‘levendig’, ‘informele sfeer’, ‘speels’, ‘het gaat ook echt ergens over’, ‘brengt mensen bij elkaar’

Coaching

Ik heb een brede ervaring in coaching en training, speciaal op het gebied van balans en burn-out, (samenwerkings)relaties en (levens)loopbaan.  Zowel groepsgewijs als individueel heb ik mensen begeleid op het gebied van arbeid, scholing en welzijn als staf- en projectmedewerker. Bijna 10 jaar was ik freelance trainer en coach voor Elsevier Opleidingen op het gebied van zelfmanagement, communicatie, persoonlijke effectiviteit en loopbaan.

Na een whiplash in 2000 kreeg ik meer aandacht voor de taal van mijn lichaam en verbinding met de natuur, die ook een bron van heling kan zijn.

Workshop en bijeenkomsten creatief begeleiden

Sinds 2006 werk ik onder eigen vlag met als specialisatie creatieve methodieken.

Voorbeelden:

  • ontwikkeling en begeleiding van circa 80 creatieve nascholingsdagen voor homeopathische artsen en therapeuten
  • workshops rondom bedrijfswaarden, kennis maken en verbinden en visieontwikkeling met behulp van creatief denken en schrijven, verbeelden en natuurspiegelingen.

Mijn inspiratie

Als coach en workshopleider faciliteer ik verbindende samenwerking en zelfsturing, waar ik zelf ook veel van blijf leren.

Ik ben erg enthousiast over de mogelijkheden van creatief denkenen beeldend werken in coaching en innovatie. De creatieve technieken van de Bono zijn een bron van inspiratie voor me, evenals vele cursussen die ik volgde op het gebied van theater en beweging, stemexpressie en beeldende technieken. Beter samenwerken, er samen uitkomen en verbeteren en vernieuwen in je werk vraagt om verbindend communiceren, voor mij is de methode gebaseerd op Geweldloze Communicate (Marshall Rosenberg) erg waardevol, ik volge een leergang Verbindende Communicatie voor Coaches en diverse trainingen en blijf actief in een oefengroep. Achterliggende behoeften en wensen worden zo duidelijk en dat helpt om de motivatie van binnenuit te ervaren en creatieve oplossingen te vinden. Dit heeft het 1+1 is 3 effect, synergie! Verder ben ik lid van een een Co-Creatie-Community in innovatie, we werken met het Cocreatiespel dat laat zien welke succesfactoren voor innovatie beter ingezet kunnen worden.

Daarnaast schrijf ik (poëzie en artikelen), zing ik graag (in koren en voor dementerende ouderen) en doe ik regelmatig mee aan kunstprojecten op de Heuvelrug (tekst en beeld).