Om onze doelen te verwezenlijken, organiseren we door het jaar heen de volgende activiteiten:

Netwerkcafé

Elke maand vindt, meestal op Landgoed Beukenrode, ons Netwerkcafé plaats, georganiseerd door ZZP Netwerk Heuvelrug. Het Netwerkcafé is een informele gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Verder kan je ervaringen uitwisselen over de dagelijkse gang van zaken binnen je onderneming en over de regio waarin we opereren. We nodigen ook aspirant leden uit om eens langs te komen en vrijblijvend kennis te maken.

De directie van Conferentiecentrum Beukenrode stelt de Bar/Lounge van het Jachthuis voor deze avonden gratis ter beschikking. Consumpties worden door ieder persoonlijk afgerekend. De toegang is gratis voor leden. Alle bijeenkomsten vinden plaats van 20.00 uur tot 22:30 uur, tenzij anders aangegeven. Meestal kennen deze avonden een kort inhoudelijk programma, en sluiten we de avond af met een hapje en drankje.

Wil jij jouw bedrijf of een dienst presenteren op een Netwerkcafé? Dat kan! Meld je aan via het Contacformulier.
Data van deze avonden vind je in de Agenda.

Themabijeenkomst

Elk jaar organiseren wij tenminste twee themabijeenkomsten die in de avond plaatsvinden, veelal op wisselende locaties. Het kan over van alles gaan. Bijvoorbeeld het gebruik Sociale Media, Sales, of Personal Branding. We sluiten altijd af met een hapje en drankje.

Besloten koffie

Zes keer per jaar organiseert een lid een ontbijtbijeenkomst op zijn of haar eigen werklocatie. Leden worden hiervoor uitgenodigd en kunnen zich persoonlijk aanmelden.

Algemene Leden Vergadering (ALV)

We streven er naar tijdens de eerste maand van het nieuwe jaar onze ALV te houden.