Geslaagde algemene ledenvergadering

welke foto kiezen weAls de opkomst tijdens de algemene ledenvergadering bijna net zo hoog is als bij het heerlijke kerstdiner, dan mogen we trots op de betrokkenheid van onze leden zijn. Ok, nu was er wel de 'lokker' van de gratis zakelijke profielfoto door onze hoffotograaf Robert Zwart.

Voorafgaand aan de ALV schiet in 'no time' Robert reeksen profielfoto's. Na uiteraard het slachtoffer goed op zijn of haar plaats gezet te hebben. "Ja neus naar voren, lichaam iets draaien. Nu wat naar voren buigen. Kin omlaag. Kom, een beetje lachen ja....". En daarna staan alle foto's al klaar op de computer. Welke gaan we dan kiezen? Gelukkig krijgt het slachtoffer goed bedoelde adviezen van de anderen. Maar kiest uiteindelijk zelf.

We mogen terugkijken op een geslaagd activiteitenjaar. Leuke dingen gedaan. Zoals Koken met Kanar. De zomer BBQ bij Melinda (landgoed Plattenberg) en het riante kerstdiner bij Spott Doorn. Maar ook heel leerzame thema-avondeimg 6870n. Onder andere over hoe geef je een boost aan je klantennetwerk, hoe zorg je voor netwerken met energie. Verzekeringen en bedrijfsadministratie. Een succesvolle nieuwe activiteit waren de open Koffies en Borrels. Bedoeld voor leden en belangstellenden. En per keer was de img 6868verhouding minimaal 50/50. Grote belangstelling dus van niet-leden die graag sfeer komen proeven. Hopelijk zet zich dat voort in een lidmaatschap. Wel een beetje groei, daar zitten we wel op te wachten. Recentelijk becijferde de Kamer van Koophandel dat er 4500 ZZP'ers in onze gemeente gehuisvest zijn. En dan zullen dat best veel 'hobby-ondernemers' tussen zitten, maar iets meer dan 1% van dat aantal mogen we toch wel aan ons kunnen binden. Gelukkig konden we al twee nieuwe leden op onze ALV verwelkomen: Dorien Schults en Victor Schutijser.

bestuurGraag, zo stelt het bestuur, zien we leden die zich willen warmlopen voor een plekje in het bestuur. Volgend jaar willen Harry en Sylvia hun zetel overdragen. En ook de positie van secretaris, een best cruciale functie, is nog vacant. Nu neemt deels de voorzitter die taak waar. Maar dat legt wel extra druk.  Afijn, daar gaan we met een beetje aangejaagde groei best uitkomen. Blij zijn we in elk geval met de steun van Gizella Komondy. Zij vertegenwoordigt ons netwerk in de werkgroep Ondernemer van het Jaar. En dat doet zij hartstikke goed, zo vernemen we van de gemeente. Tevens roept zij op om zoveel mogelijk leden die avond aanwezig te laten zijn. Nigizella4et minder dan ons lid Dorien Schults is namelijk genomineerd. Weliswaar met een andere onderneming, Partner in Ambacht (gevestigd op de Traaij). Maar dan neemt niet weg dat we er best trots op zijn.