Op 20 november was het weer tijd voor een volgende bijeenkomst van ons ZZP-netwerk. Ditmaal waren we te gast bij Grytte Bloemenheuvel in Driebergen, dat momenteel flexibele en vaste werkruimte biedt  voor ondernemers. Na de ontvangst met koffie door gastheer, en mede-eigenaar van deze prachtige werklocatie, Pieter-Jan van Wijngaarden en een korte introductie over het pand, werd de avond geopend door Gerard Weck.  

Daarna introduceerde Mirjam van Zweeden de werkvorm, waarmee de 12 leden mee aan de slag moesten. Het thema was gericht op  "Boost je klantennetwerk", waarbij in groepjes van 2 een uitwisseling was van een viertal  vragen:

- Hoe bouw jij klantennetwerk op, wat levert het meeste op?
- Hoe ben je zichtbaar op social media en website e.d.? Waar wil je aan werken?
- Met wie wil je contact, personen, organisaties, branche?
- Welke vragen heb je op dit gebied?

Daarna werd dit, onder leiding van ´gastdocent´ Jan-Pieter de Rooij, onderling toegelicht en de genoteerde vragen voor feedback voorgelegd aan de gast, een specialist op het gebied van marketing, Barbara Keurntjes boost2. Die feedback werd vervolgens gebruikt als richting om verder uit te werken. Dit zal gedaan worden door een aantal thema-groepen, die de thema's  zullen vertalen in een interessante werkvorm, als basis voor een aantal activiteiten in 2020.

Leuk dat ook enige potentiële leden deelnamen!