Inspirerende start van ZZP Netwerk Heuvelrug netbijeenkomst over vitaliteit in netwerken

 

Maandagavond 9 september startte het nieuwe seizoen ZZP Netwerk Heuvelrug in het prachtige pand van Grytte Bloemenheuvel, een coworking space voor ondernemers. (http://www.gryttebloemenheuvel.nl).

Heel toepasselijk ging de bijeenkomst over netwerken met energie. Eelke Wielenga nodigde ZZP’ers uit om te ontdekken hoe je vitaliteit in een netwerk van mensen kan stimuleren. Zijn nieuwste boek ‘Netwerken met Energie’ biedt hiervoor veel mooie inzichten.De vakjury’s van zowel Managementboek.nl als de Orde van Organisatiedeskundigen en Adviseurs (OOA) wezen het boek aan als één van de beste managementboeken van het jaar 2019.

We leven en werken allemaal in samenwerkingsverbanden, betaald of onbetaald, van mensen die met elkaar iets willen bereiken wat voor hen telt. Waar mensen samenwerken heb je te maken met overeenkomsten en verschillend in ervaring, kennis en kunde, in belangen en ambitie en visie en in rollen en positie. Als zo’n netwerk van mensen vitaal is organiseert het zich zonder moeite. Het geeft energie en inspiratie en je kan veel met elkaar ontwikkelen en bereiken.  Maar als de energie eruit gaat zie je dat terug in demotivatie, onenigheid, starheid, resultaten met lagere kwaliteit enzovoort. Dat kan zich voordoen in een team, een professioneel netwerk, een samenwerkingsverband in een buurt enzovoort.Tijdens de bijeenkomst vertelde Eelke aan de hand van ervaringen die ZZP’ers inbrachten over hun werk hoe je kan sturen op energie en belemmeringen voor vitaliteit kan aanpakken.

ZZP Netwerk Heuvelrug biedt elke maand gelegenheid tot ontmoeten, netwerken en het delen van kennis en ervaring. Kijk voor meer informatie op de website https://www.zzpnetwerkheuvelrug.nl/agenda of bel/mail voor meer informatie met Mirjam van Zweeden (bestuur), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0624271105.