Voor wie zich nog niet heeft aan/afgemeld voor onze thema-avond 21 mei aanstaande

Datum:  21 mei 2019
Tijd: 19.30 - 21.30 uur
Locatie: Grytte Bloemenheuvel, Hoofstraat 25 Driebergen

21 mei thema-avond Financiën en Verzekeringen, met Gerrie Gregoor en Theo Deur

De activiteitencommissie nodigt jullie weer van harte uit voor de mei thema-avond. Na de zeer geslaagde kookworkshop, zie de foto´s op onze facebookpagina, is het nu tijd voor serieuze zaken: de financiële boekhouding van de ZZP´er. En, belangrijke verzekeringen. Niet het meest geliefde onderdeel van de gemiddelde ZZP´er, maar ozo belangrijk.

Ons lid Gerrie Gregoor gaat tips geven over hoe je eenvoudig je administratie kunt ordenen, hoe je een goede relatie met de Belastingdienst houdt & wat je moet doen om een aantal mooie aftrekposten voor ZZP´ers te kunnen benutten, want daar zijn wat regels voor. Ah, zal menigeen na afloop verzuchten, het valt eigenlijk best wel mee. Of toch maar uitbesteden?

En al heb je je administratie op orde, dan zijn er de nodige andere risico´s. Welke wil je en kun je niet lopen? Theo Deur, van Deur Financiële Diensten (er komt veel goeds uit Amerongen!) gaat met ons in op de noodzakelijke verzekeringen voor ZZP´ers.

We zijn te gast bij het recent geopende bedrijfsverzamelkantoor Grytte Bloemheuvel. En we krijgen er ook nog een rondleiding.

Locatie: Hoofdstraat 25 Driebergen (tussen spoor en A12). Inloop 19.00 uur. Geen kosten. Aanmelden: graag een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Introduce(e)´s meenemen, ja graag. 

 

De nieuwste ondernemersbrief van de gemeente is ook weer uit: https://mailchi.mp/bd1413c44d50/ondernemersnieuwsbriefmei2019?e=1efd0ee036