image004Ieder jaar weer is het voor de activiteitencommissie van ZZP Netwerk Heuvelrug een uitdaging een interessante lokatie te vinden voor een activiteit. Het streven is variatie in de activiteiten en ook diversiteit in lokaties. Ook voor de Kerstlunch was dit het streven. 
Tekst: Jan-Pieter, foto's: Wim en Robert.

Zo kwamen 19 leden van ZZP Netwerk Heuvelrug, afgelopen donderdag 13 december, bij elkaar in Eethuis Touché in Leersum voor een kerstlunch. De lunch bestond uit 'tapas all you can eat".

  • Robert, onze voorzitter, verwelkomde de aanwezige leden en maakte een treffende vergelijking tussen een formatie ganzen en de weg, die onze vereniging aflegt. Die wordt met name treffend als je  een gans, die de formatie verlaat, er weer bij trekt.  .... En dat is met een ZZP'er, die het even moeilijk heeft, ook het geval. De leden van ons netwerk proberen met raad en advies bij te staan om weer verder te kunnen komen in het ondernemen. Dat is dan ook een van de goede dingen van ZZP Netwerk Heuvelrug.
  • Verder ging Robert in op de komende bestuurswisselingen, waarbij hij een dringende oproep plaatste voor de momenteel vacante functie van 'secretaris' . In de ALV van 28 januari hoopt hij dat hij een voltallig nieuw bestuur mag aankondigen.

image005

  • Met dank aan allen, die zich op diverse terreinen hadden ingezet voor de vereniging, kon de maaltijd beginnen.
  • Zo werden al snel de eerste bestellingen gedaan, met tussendoor 3 potentiële nieuwe leden, die zichzelf introduceerden.In een ontspannen sfeer werd de maaltijd voortgezet, met af en toe wat chaotische taferelen bij het serveren van de diversiteit aan tapas. Maar dat hoort er bij. Na het genot van een kop koffie of een ijsje werd de maaltijd afgesloten.
  • Bij vertrek kreeg iedere deelnemer een gepersonificeerde kerstkaart.

Een geslaagde middag dus, op naar het nieuwe jaar. 

Alle leden dan ook een Ondernemend 2019 toegewenst!

Tot de volgende activiteit, de ALV (algemene ledenvergadering) op maandag 11 februari a.s.

image002image003image007image009image008image006