14 mei stonden we als Heuvelrugse ZZP’ers met een drankje aan de mobiele bar van de buitenplaats achter de CultuurHoek. Wat is daar hard gewerkt en wat een actieve inzet is er nog steeds om ateliers en ruimte voor culturele activiteiten te realiseren! img 3260

Annet Werkhoven had voor heerlijke soepen gezorgd en met een stokbroodje met kaasjes en wat netwerkgesprekjes waren we in voor de presentatie van Wanne Roetemeijer, bestuurslid van de Cultuurhoek. De komende jaren zal de CultuurHoek een bruisend trefpunt worden van Driebergse kunst en cultuur!

Robert sloot aan met een presentatie van actiepunten die we als verenging hebben geformuleerd om sterker te presteren op het gebied van ledenwerving en -behoud. Die actiepunten vragen om extra handjes, dus alle aanwezige leden hebben een of meer taken op zich genomen om onze vereniging nog sterket te maken. Doe jij ook al mee? 

Dagmar van Beurden, Gera Pronk, Robert Zwart en Jan van der Bijl vertelden tijdens een rondleiding door het gebouw over hun eigen professie en hoe de CultuurHoek zich wil profileren.

img 3262img 3262

img 3282
img 3289

img 3305img 3309

 

img 3315img 3324