Sinds de zomervakantie zijn Joris Lange, Nieko van Veen, Robert Zwart en Annet Werkhoven bezig met het vernieuwen van de website. Zowel de opmaak als de inhoud worden behoorlijk aangepast. We hopen er eind september mee in de lucht te zijn. 

Wat gaat er veranderen voor bezoekers en voor jou als lid?

Voor bezoekers komt er een goed doorzoekbaar bestand met alle aangesloten zelfstandig professionals. Het wordt daarmee erg makkelijk een geschikte zelfstandige binnen de eigen regio te vinden.

Voor leden geldt dat ieder krijgt een eigen ledenpagina krijgt die je zelf kunt onderhouden. Collega's, bezoekers en zoekmachines krijgen daarmee meer informatie over jou en jouw werkzaamheden. Wat basis informatie voeren wij in, maar verdere invulling is aan jouzelf. Uiteraard kan je ook afbeeldingen plaatsen en web- en video-links aanbrengen. Een goede zoekfunctie maakt dat je altijd te vinden bent op de trefwoorden waarmee je jouw eigen werkzaamheden beschrijft.

Verder komt er een afgeschermde ledenrubriek waarin we berichten kunnen plaatsen die voor elkaar interessant kunnen zijn. In dit 'members only' deel kan je oproepen en nieuwtjes plaatsen, alles wat je aan collega's wilt laten weten.

In het nieuwe raamwerk is volop ruimte voor nieuws- en agenda-items. Uiteraard bevat de site ook informatie over de vereniging en mogelijkheden met ons in contact te komen.