20160126 200137 alv zzp netwerkWe hebben een gezellige en constructieve ALV achter de rug mèt hapje, nieuwjaarstoast en een uitleg over een nieuw te starten Broodfonds, twee nieuwe leden (welkom Pim van Gennip en Dagmar van Beurden!!) en een zeer enthousiast ontvangen jaarprogramma 2016! We hebben er allemaal zin en dat was te merken tijdens deze ALV.

Het voorstel om met elkaar en door elkaar de bijeenkomsten te vullen en te organiseren werd zeer positief ontvangen. Eigenlijk zit het hele jaarprogramma 2016 in één klap vol! Geweldig. 20160126 200448 alv zzp netwerkNaast de ‘Stand up member evenings’, waar twee leden zich expliciet voorstellen en een eventuele hulpvraag stellen gaat Jan Broekgaarden het Consent-spel met ons doen, Mieke Amptmeijer ons meer leren over verhalen vertellen en Mirjam van Zweeden in ‘De volgende golf’ ons laten zien hoe je bijstuurt, innoveert in je loopbaan en je werk. Zo zijn er al tal van initiatieven aangemeld bij Peter van Doorn en Mirjam van Zweeden om het nieuwe jaar mee aan de slag te gaan. In ieder geval zal Robert Zwart op 16 februari de spits afbijten met een inspirerende Netwerkworkshop.

De naam ‘Succesbijeenkomst’ is overigens nog een werktitel, want we zijn er nog niet helemaal uit of die titel de hele lading dekt.

De locatie op Landgoed Zonheuvel is een prima alternatief gebleken voor Beukenrode. De gedachte is om vaker van locatie te wisselen. We wonen en werken immers in een prachtige gemeente met zoveel geschikte locaties!