Kerstfeest 2015Op dinsdag 15 december waren we te gast in de prachtige Historische Moestuin op het terrein van Bartiméus. De in kerstsfeer gehulde Druivenkas was de entourage waarin Robert Zwart de avond startte en tijdens het glaasje glühwein blikte hij terug op het jaar en gaf enkele ontwikkelingen weer waar we als netwerk positief op kunnen terugkijken. Enkele voorbeelden: betere netwerkbijeenkomsten met een steeds hogere opkomst, een nieuwe website met veel meer mogelijkheden dan voorheen, het seminar van 6 oktober dat we samen met de gemeente hebben georganiseerd in het Cultuurhuis, de intensivering van de samenwerking met PZO, enzovoorts..

Daarna was het de beurt aan Henk Tuinman (ex-werknemer Bartiméus) en Marja Mostert ( beheerder van de tuin). Zij vertelden ons over de geschiedenis van het landgoed en over de tuin vandaag-de-dag. Voor veel leden was het een eye-opener, voor anderen weer een feest van herkenning, maar voor allemaal was het een prachtige verhaal dat zich zo dichtbij heeft afgespeeld.

Een lopend buffet met keuze uit twee stamppotten met alles erop en erbij was het volgende, niet onbelangrijke, onderdeel van de avond. Onze voorzitter vroeg de leden in de tussentijd eens na te denken over wat er eventueel (nog) beter kan en dat ook met concrete voorstellen te illustreren. Daarvoor was een flip-over met dikke stiften in een hoek geplaatst. En…dat leverde maar liefst twee bladen vol tips en voorbeelden op! Veel dank daarvoor. We gaan ermee aan de slag!

Mirjam van Zweden droeg eigen gedichten voor over Vrede en ontpopte zich nadien ook als dirigent van ons ZZP Netwerk Heuvelrug gelegeheidskoor. Onbekende liedjes werden zonder enige moeite algemeen goed vertolkt en menig lid zong uit volle borst mee. Kortom…we hebben een mooie, sfeervolle en gezellige kerstbijeenkomst achter de rug!

Wij wensen jullie allemaal een mooi Kerstfeest toe en hopen jullie allemaal te treffen op de Nieuwjaarsborrel/ALV op 26 januari 2016!

Robert, Joris, Peter en Annet