april, 2021

do22apr19:3021:00Online workshop: Uurtje-factuurtje of een ander verdienmodel?Vraag jij uurtje-factuurtje voor je dienst of product? Heb je al eens gedacht aan andere vormen van verdienmodellen? Of een aanvullend verdienmodel? Of een combinatie van verdienmodellen?

Beschrijving

Vraag jij uurtje-factuurtje voor je dienst of product? Heb je al eens gedacht aan andere vormen van verdienmodellen? Of een aanvullend verdienmodel? Of een combinatie van verdienmodellen?

In deze workshop kijken we naar verschillende verdienmodellen: van het traditionele uurtje-factuurtje tot het ‘click-and-baitmodel’. Of een combinatie. We gaan out-of-the-box denken. Je gaat naar huis met concrete inspiratie om je onderneming verder vorm te geven.

De workshop wordt gegeven door Gerben Bloemendal die al 20 jaar een creatieve onderneming runt en daarnaast trainingen geeft in het Business Model Canvas.

De workshop vindt plaats op donderdagavond 22 april. Vanaf 19.30 uur is er inloop (zelf een drankje meenemen), we starten om 20.00 uur.

We nodigen aspirant-leden uit om mee te doen en vrijblijvend kennis te maken.

Aanmelden kan door je op te geven via info@zzpnetwerkheuvelrug.nl, onder vermelding van de activiteit plus datum. Je krijgt dan de link voor de Zoom-vergadering.

Tijd

(Donderdag) 19:30 - 21:00

Organisator

ZZP Netwerk HeuvelrugZZP Netwerk Heuvelrug