De Uitdaging voorjaar 2021

Uitdaging ondernemers

Wil je werken aan je bedrijf? Blijven er aan het einde van de week allerlei taken liggen die je eigenlijk zou moeten doen? Kun je wel wat hulp en ondersteuning gebruiken? Doe dan mee aan de Uitdaging. In drie maanden tijd ga in een groepje van vier ondernemers met je eigen gestelde doel aan de slag.

De uitdagende, maar realistische doelstelling voor je bedrijf doe je door samen met anderen aan de slag te gaan. We beginnen door jezelf een concreet en haalbaar doel te stellen. Bijvoorbeeld: zichtbaarheid van je bedrijf vergroten, inzet van sociale media, een nieuwe website, actieve acquisitie, een nieuw aanbod maken…. We formuleren dit doel SMART, zodat het uitvoerbaar is, meetbaar is en een concreet resultaat oplevert.

Met je groepje help je elkaar door kennis, praktische hulp, maar vooral mentale ondersteuning. Zo haal je eindelijk dat doel dat al tijden op de plank ligt!

Heb je ook een onafgemaakte taak? Doe mee met de Uitdaging: geef je op en vertel welk doel je wilt bereiken. We starten begin 2021 weer met een nieuwe ronde. Opgeven kan via .