Activiteiten ZZP Netwerk Heuvelrug

Wil jij dit najaar je doelen gaan halen? Doe dan vanaf 11 oktober zeven weken mee aan De Uitdaging met zeven workshops en cursussen voor ZZP’ers.

Gedurende zeven weken maken we samen een “reis” met maar liefst zeven workshops en cursussen. Je werkt wekelijks in kleine groepjes (je eigen “coupé”) aan je eigen doel(en). Op de “stations” die je aandoet tijdens je reis vergaar je kennis om je doelen te halen.

De reis begint op 11 oktober om 20.00 uur met een informatiebijeenkomst (Kick-off) in Groeiplaats De Lindenhorst, Hoofdstraat 260 in Driebergen. We sluiten de reis af met een gezellige bijeenkomst (Check-out) op 29 november. De eerste en laatste bijeenkomst zijn fysieke bijeenkomsten. Alle workshops en cursussen zijn online in de avond.

De workshops en cursussen gaan onder andere over: Hoe stel je realistische doelen, Google Ads, Verdienmodellen, Fotograferen met je smartphone, Regel je arbeidsongeschiktheid, etc.

Wil je ook werken aan je doelen?

Meld je snel aan via . Meedoen is voor leden gratis. Ben je geen lid, maar wil je wel mee op deze reis? Dat kan! Niet-leden kunnen een strippenkaart kopen voor 50 euro, waarmee je drie workshops kunt kiezen om te volgen. Als je later lid wordt dan wordt het reeds betaalde bedrag in mindering gebracht op de contributie. Geef je op voor 10 oktober en doe mee!