Jouw profieltekst triggert (of niet?) gaat wel door, maar nu via ZOOM. Leden krijgen via de nieuwsbrief de link om in te loggen. 'Gastdocent' is Gizella Komondy.

Van 21 april 2020 19:30 tot 22:30
Bij thuis
Categorieën: Leden bijeenkomsten

Schrijf jouw pakkende profielschets

Deze themabijeenkomst besteden we aan het opmaken van een pakkende profielschets.Het zal een digitale bijeenkomst worden via ZOOM. Link om in te loggen en nadere instructies volgen in de nieuwsbrief april. 

Gizella Komondy, zelf tekstschrijver, verzorgt de inleiding.Zij geeft ons de tips & trics. Hoe bouw je een profieltekst op. Wat zijn de 'do's' en'dont's'. Dat zal gebeuren in de vorm van een 'gastcollege'. 

Vragen stellen gaat via de chatfunctie in ZOOM. Na haar inleiding, zal Gizella ingaan op de via de chat gestelde vragen.

Gizella begin haar 'college' om 20.00 uur. Deelnemers kunnen eerder inloggen, vanaf 19.30 uur voor technische vragen over het gebruik van ZOOM. Afhankelijk van de vragen zal dit 'webinar' ongeveer maximaal een uur duren. 

Het kan zijn dat voortvloeiend uit dit 'webinar' behoefte onstaat om een groepjes elkaars teksten te bespreken en er aan te kunnen schaven. We zullen dat tijdens het webinar inventariseren en daarna organiseren. 

Koffie, koekjes en borrel achteraf moeten we helaas overlaten aan zelfcatering. 

Aanmelden mag via de website, maar hoeft niet. Je zult zelf de link moeten activeren.