Datum: Woensdag 18 november 2015
Tijd: 19.30 uur (inloop vanaf 19:15 uur, einde rond 22:30 uur)
Locatie: Jachthuis Landgoed Beukenrode (bar/lounge), Beukenrodelaan 2, 3941 ZP  Doorn
Graag vooraf aanmelden, bijvoorbeeld via het Contactformulier
Tip: laptop en inlog-gegevens meenemen

Profieltkekst typenTijdens dit Netwerkcafé zal webontwikkelaar Joris Lange (Smart Joomla Websites) een korte demonstratie geven van onze nieuwe website en de interessante mogelijkheden om jezelf hierin on line te presenteren. Bovendien zal tekstschrijfster Nel van Vessem (De Indruk) ons meer inhoudelijk begeleiden bij het schrijven van zo'n krachtige profieltekst.

Neem je laptop en inlog-gegevens mee, dan kunnen we er meteen werk van maken!
Voordeel: grote kans dat je aan het eind van deze avond al zo'n pakkende tekst op de site hebt staan, waar je anders maar tegenaan blijft hikken of veel te lang over doet.

Zo'n tekst is veel vaker bruikbaar, maar deze avond richten we ons op het site-hoofdstuk 'Onze Professionals' waarin ieder lid een eigen profielpagina kan onderhouden. Een uitstekende zoekvoorziening maakt je vlot vindbaar. En nu al blijken enkele profielen ook in Google goed te scoren! Het invullen en aanpassen van deze pagina's is niet moeilijk. Het is voor onze club en voor jezelf buitengewoon zinvol hier even werk van te maken.

Deze avond zijn twee speciliasten aanwezig om eventuele technische en tekstuele hobbels te slechten. Grijp die kans en meld je aan!