touche leersum 1Datum: Donderdag 13 december 2018
Tijd: 12.00 - ongeveer 14.00 
Locatie: Eethuis Touché 
Adres: Rijksstraatweg 54 te Leersum (doorgaande weg Driebergen-Amerongen)
Bijzonderheden: graag vooraf Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (svp vermelden lid/partner)

Dit jaar zijn jullie van harte uitgenodigd om met elkaar terug te kijken op het afgelopen jaar bij een sfeervolle Kerstlunch. Hoe is het dit jaar gelopen, van welke acties, samenwerking, cursussen pluk je nu de vruchten? Hoe heb je het netwerk gebruikt dit jaar? De lunch vindt plaats bij Eethuis Touché in Leersum. Je kunt ‘onbeperkt genieten’ van tapas van het huis, incl. 2 drankjes, met als nagerecht koffie of ijs. 

Mocht je extra drankjes willen nemen dan is dat voor eigen rekening. Je bent, samen met je partner, uitgenodigd: voor jou, als lid van ZZP Netwerk Heuvelrug is dit gratis; voor je partner vragen we een kleine bijdrage van € 15,=, vooraf te voldoen (bij inschrijving) bij de penningmeester t.n.v. ZZP Netwerk Heuvelrug, rekeningnummer NL31ABNA0626658802. 

Mocht je een bepaalde allergie of dieet hebben, geef dit dan svp door aan Jan-Pieter de Rooij (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), zodat dit tijdig met het eethuis kan worden gecommuniceerd.  Mochten  mensen veganistisch dan wel vegetarisch willen eten, dan zijn binnen de bestaande kaart voldoende mogelijkheden, waar je uit kunt kiezen.

Svp Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) vóór 1 december 2018.

We zien je Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. graag tegemoet.

De activiteitencommissie ZZP Netwerk Heuvelrug

Annet Werkhoven
Mirjam van Zweeden
Jan-Pieter de Rooij