Datum: 30 juni 2015
Tijd: 17.00 - 22:30 uur
Locatie: Jachthuis Landgoed Beukenrode (gebouw de Beukenhof), Beukenrodelaan 2, 3941 ZP  Doorn

Ons Zomerfeest staat dat dit keer in het teken van de Tour de France!
Je bent vanaf 17.00 uur samen met je partner van harte welkom op de Beukenhof, op Landgoed Beukenrode (je rijdt, fietst of wandelt langs het Jachthuis van Beukenrode, dan neem je het bospad links, aan het eind van het bospad vind je aan je rechterhand het gebouw de Beukenhof).

Om 17.30 uur is er een keuzemenu:

  • een historische 'tour de bicyclette'
  • of...voor degenen zonder fiets: een historische 'tour de pied'

Stel, je wilt wel graag de fietstocht doen, maar je bent niet op de fiets: we hebben wat extra fietsen ter plekke.

Na deze inspanning volgt de ontspanning: heerlijk samen tafelen, op de Franse Tour: aan een lange tafel vol met Franse gerechten (met alle dieetwensen wordt rekening gehouden).

Tussendoor kan er 'levend ganzenbord' gespeeld worden.

We hopen op een heerlijke avond, kom je ook? Graag een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je komt. Dit in verband met de catering en de huur van de fietsen!

Na dit Zomeravondfeest gaan we even met vakantie, maar op 7 september ben je in alle vroegte van harte welkom bij de Besloten Koffie bij Renske Bos van Tuin Natuurlijk...we ontbijten dan natuurlijk (bij mooi weer) in de tuin!

Op woensdag 16 september is er weer een ZZP cafe en... houd alvast de datum vrij voor het grote evenement dat op dinsdag 6 oktober wordt georganiseerd!Maar...zien we je eerst volgende week op het Zomerfeest? Jij en je partner zijn van harte welkom!