Datum: Donderdag 16 november 2017
Tijd: 20.00 uur (inloop vanaf 19:30 uur)
Locatie: Fotostudio van Robert Zwart
Adres: Jagersdreef  71a, 3972 XB Driebergen (attentie: bijgebouw aan parkeerplaats naast flats Jagersdreef, zie foto verderop)
Bijzonderheden: graag vooraf aanmelden.

Kom luisteren naar het pakkende verhaal van de ondernemer van het jaar Ina Smit-Roest van 'The Look', Totaalkosmetiek. Ina vertelt  hoe ze haar bedrijf heeft opgebouwd en wat tegenvallers en meevallers waren en hoe ze nu met haar bedrijf verder wil. Je kan vragen stellen! Ook het project Ondernemers Matchmaking komt aan bod en Danker van Valkenburg van het Ondernemersklankbord geeft informatie. Wie weet welke matches te maken zijn in ons eigen netwerk.

ingang studio jagersdreef 71aIna Smit-Roest zal met haar verhaal over de opbouw van haar succesvolle bedrijf een voorbeeld geven van ‘good practice’.

Mirjam van Zweeden zal in haar rol als Ondernemers Matchmaker een interactieve uitwisseling aanbieden om wensen voor matches te inventariseren en organiseren. Danker van Valkenburg vertelt over de persoonlijke begeleiding die het Ondernemersklankbord biedt. Vragen over alle aspecten van de bedrijfsvoering, voor starters en doorgroeiers kunnen ingebracht worden. Ook als netwerk kunnen we onderling matches maken, individueel en groepsgewijs.

Aanmelding

Graag vooraf aanmelden.

Geef hier jouw naam op.
Geef hier jouw mailadres op.
Ongeldige invoer; graag keuze maken.
Ongeldige invoer
Geef hier eventueel aanvullende informatie.
Vier kleine letters overnemen
Ververs als je ze slecht kunt lezen

Graag via e-mail even laten weten als u na aanmelding onverwachts verhinderd bent.

Aangemeld

Marjolein Mullen
wil van den herik
Thijs Edelenbos
Susanne Edelenbos
Robert Zwart
Wim Meuzelaar
annet Werkhoven
Nettie Hardeman
Lara Mizee
Mirjam van Zweeden
Wanne Roetemeijer
Dries Oosterhof
Grada Böcker
Madame & Office Josée van den Heuvel
Sylvia van Loenen
Arjan Kievit