Datum: 21 juni 2017

Tijd: 17.30 - 21.00 uur

Locatie: de Boomhutbende. Route: neem voorbij Jachthuis Beukenrode, de eerste weg links; aan het eind van die weg, aan de rechterkant, in het bos vind je de Boomhutbende.

Zomerfeest in het teken van 10 jaar ZZP netwerk heuvelrug!!

zzp proost img 0022

Ja hoor, we hebben een jubileum! Alweer tien jaar geleden opperde Willem Jan van der Veldt het idee om alle ZZP-ers uit de Utrechtse Heuvelrug te verenigen in een eigen vereniging.  Er zijn nog steeds enthousiaste en betrokken leden van het eerste uur, zoals Jan van der Bijl en Annet Werkhoven. Er zijn ook alumnileden die door leeftijd, een groter groeiende onderneming of andere redenen geen lid meer konden blijven.

Heel graag vieren we met iedereen ons 10-jarig bestaan. Dat willen we doen op de 21e juni bij De Boomhutbende in het bos van Beukenrode. Jan van der Bijl heeft daar zijn ‘toko’ en hij nodigt ons van harte uit om daar een hapje te komen eten en het glas te heffen! Ook zijn er natuurlijk activiteiten rond ons 10-jarig bestaan!  De weergoden moeten ons wel goed gezind zijn anders moeten we uitwijken naar een andere locatie, maar op de langste dag van het jaar gaan we ervan uit dat het prachtig weer is natuurlijk!!

Jij én je partner zijn van harte welkom vanaf 17.30 uur bij de Boomhutbende.

We zouden het leuk vinden als je voor de jarige vereniging een cadeau meeneemt in de vorm van een:

  • drankje(s)
  • salade
  • stokbrood
  • vlees / vleesvervanger
  • fruit
  • kaas(jes)-… oid.

Laat je even weten wat je meeneemt? Dan kunnen wij het bijhouden en evt. aanvullen.

Tot woensdag 21 juni vanaf 17.30u (tot ongeveer 21.00)!!!

Mirjam en Annet