Datum:  Dinsdag 21 maart 2017schermafbeelding 2017 03 17 om 22.25.00
Inloop:   19.30 uur; start: 20.00 uur

Meld je aan via het Google formulier (klik hier). Vragen, bel of mail naar Annet of Mirjam (tel: 0624271105).


Locatie: Acting Out, Beukenrodelaan 2, 3941 ZP Doorn (voorbij Jachthuis Beukenrode aan de Beukenrodelaan)logoactingout

  • Op deze netwerkavond zijn er twee interessante presentaties van leden, alleen al een reden om naar Acting Out te snellen!

Dagmar van Beurden, van ‘Mooi vandaag’ zal ons een inkijkje geven in hoe ze te werk gaat als kledingontwerpster en coupeuse. Ze zal ook ingaan op het uitzoeken of mixen van kleding voor zakelijke gelegenheden om de uitstraling te krijgen die je nodig hebt.

Pim van Gennip, van ‘Iconize’ creëert apps en producten die mensen helpen om zaken te controleren , hij zal ons op een levendige manier meenemen in hoe hij dit doet en zijn licht laten schijnen op apps die voor ZZP’ers handig kunnen zijn.

  • Maar er is meer!! 

Deze netwerkavond is ook een prachtige kans om te laten horen wat je doet en waar je voor staat. Het is ook zeker de bedoeling te laten weten waarin je hulp of ideeën kan gebruiken. In korte gesprekjes kan je zeker een aantal mede ZZP’ers beter leren kennen en tijdens de borrel is er gelegenheid anderen aan te spreken of wat dieper op een gevoerd gesprek in te gaan.

We gaan inventariseren of mensen behoefte hebben aan samenwerking op bepaald vlak of het ruilen van diensten.

  • We willen jullie vragen allemaal een introducé mee te nemen naar deze interactieve avond. Dus scan even je netwerk en vraag één of meer mensen mee.

Maak je doelen waar met hulp en ideeën van elkaar!