Datum: Maandag 16 januari 2017

Aanvang: 19.30 uur

Locatie: Cultuurhuis, Doorn

Wij nodigen u van harte uit aanwezig te zijn en ter plekke extra te stemmen bij de Ondernemer van het jaar Verkiezing Gemeente Utrechtse Heuvelrug. (Stem voor 15 januari 2017 online op uw favoriete (startende) ondernemer.)

Op deze avond wordt de startende ondernemer van het jaar gekozen (Kaasmakerij Huig van de Graaf – Doorn of Run4BodyAndMind – Ruud Tielsema – Driebergen of Bij Frouke – Frouke Stad – Doorn), de ondernemer van het jaar (Edin Dental Academy – Anne-Peter van Riet – Maarn of The Look Totaalkosmetiek –Ina Smit-Roest -  Driebergen of Steenwijk Schoenen – familie Steenwijk – Leersum) en de Fairtrade ondernemer van het jaar.

  • Deze ondernemers zullen zich aan u presenteren waarna u uw stem op de avond zelf uit kunt brengen. Tot 15 januari kunt u uw stem ook nog digitaal uitbrengen op www.heuvelrug.nl/ondernemervanhetjaar.
  • Tijdens het tellen van de stemmen zal spreker Marnix Lamers  van ‘Wayra -Vitaliteit vanuit Verbinding’ de aanwezigen inspireren over ‘Bijzonder Ondernemerschap op de Heuvelrug en daarbuiten’. Marnix (Doorn) is inspirator, trainer en ondernemer op meerdere fronten. Volgens hem is er een grote transformatie gaande in onze wereld die volop kansen biedt voor bijzonder ondernemerschap. Denk dan bv. aan bedrijvigheid waarin maatschappelijke meerwaarde en duurzaamheid gecombineerd worden met zakelijk succes. Puttend uit eigen ervaring, en met praktijkvoorbeelden uit de regio en landelijk, neemt hij ons dan ook mee in een inspirerende toekomstvisie voor ondernemerschap op de Heuvelrug.
  • Winnares van Create Heuvelrug, Sol van Doorn, zal samen met Florian de Jong de muzikale ondersteuning verzorgen.

Rond 21h30 proosten we op de winnaars en sluiten we af met een netwerkborrel. Graag tot maandagavond 16 januari! (aanmelden is niet nodig)