Datum: donderdag 17 november 2016
Tijd: 19.30 - 22:30 uur (aanvang programma om 20:00 uur)
Locatie: Jachthuis Landgoed Beukenrode, Beukenrodelaan 2, 3941 ZP  Doorn; dit keer in de oude sporthal, helemaal aan het einde van de oprijlaan
Bijzonderheden: graag vooraf aanmelden

De kracht van een verteld verhaal - Toegepast vertellen voor zzp’ers
Vezorgd door Mieke Amptmeijer

Als ZZP’er kan je de kunst en kunde inzetten van het toegepast vertellen om beter over te brengen wat je wilt realiseren met je dienstverlening. Storytelling gebruikt de kracht van verhalen in tekst, beeld en social media. De kracht van de structuur van verhalen en het emotioneel appél van verhalen is goed onderzocht en wordt ingezet bij organisatieverandering, marketing, psychotherapie, innovatie en besluitvorming.

Mieke combineert moderne positieve psychologie met de oude wijsheid van een verhalenverteller. Kom naar de workshop met een idee wat je over wilt brengen en een heel korte anecdote waarmee je dat wilt doen. Je gaat de impact stap voor stap versterken. Eerst structureer je je verhaal, vervolgens maak je er een vertelling van en gebruikt daarbij je verbeeldingskracht, geheugen, intelligentie en, als je durft, je lichaam. Terwijl je vertelt, blijf je als spreker opmerkzaam en pas je je doorlopend aan.

Zo ontstaat een gesproken of verteld verhaal. Een co-creatie tussen spreker en luisteraars die bijblijft. Of het nu een presentatie van een half uur, een pechakucha van bijna 7 minuten of een pitch van 1 minuut is.  

Zie Miekes blog: waarom vertellen werkt.