consent blokken sociocratieDatum: woensdag 30 maart 2016
Tijd: 19.30 - 22:30 uur (aanvang programma om 20:00 uur)
Locatie: De Binder, Hoflaan 29, 3956 ED Leersum
Bijzonderheden: graag vooraf aanmelden

Als ZZP-er moet je regelmatig besluiten nemen. Zowel bij het aangaan van een opdracht en de besprekingen met je opdrachtgever, als bij samenwerking in teams in een organisatie of bijvoorbeeld in een broodfonds.

We zijn opgegroeid met meerderheidsbesluitvorming. In deze workshop willen we je laten kennismaken met de besluitvorming op basis van consent (geen bezwaar). Dat doen we door deze toe te passen, zodat je het verschil zelf ervaart. Het helpt je om duidelijke keuzes te maken die de kans op succes als ondernemer vergroten.

Consentbesluitvorming is een natuurlijke wijze van besluitvorming die recht doet aan de mens en daardoor duurzaam is. Het wordt momenteel steeds meer toegepast in (netwerk) organisaties, in bedrijven en in het onderwijs. In onze eigen gemeente past men het soms toe in de gemeenteraad en de commissievergaderingen.

De workshop wordt gegeven door Carien Huijzer, communicatie- en consentdeskundige (zzp-er) en Jan Broekgaarden (organisatieadviseur). Zij hebben ruim 20 jaar ervaring met consentbesluitvorming en komen beiden uit Driebergen.

Voor meer informatie www.sociocratie.nl en onderstaande video: