Datum: 13 oktober 2015
Tijd: 19.30 - 22:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur)
Locatie: Jachthuis Landgoed Beukenrode (bar/lounge), Beukenrodelaan 2, 3941 ZP  Doorn
Meenemen: Laptop

Deze workshop gaat helaas niet door vanwege te weinig aanmeldingen

Workshop 'Benut je kansen als ondernemer'.
Harm Rozie, de spreker van 6 oktober, legt samen met Theo Lohman, uit waar je kansen als Zelfstandig Professional liggen. Een mooi vervolg op het seminar!

Harm RozieDe workshop wordt gegeven door Harm Rozie en Theo Lohman. Zij hebben veel onderzoek gevolgd op leren, innoveren en effectief samenwerken en dit samengebracht in een aanpak waarbij zij ondernemers, bedrijven en overheden helpen bij het herkennen, creëren en benutten van nieuwe mogelijkheden.

De training op hoe je als persoon naar je zelf, je team of je klant en je werk kunt kijken en op systematische wijze nieuwe mogelijkheden kunt ontdekken gaan we op 13 oktober ervaren. Het doel van de workshop is om je als ondernemer te versterken en te vernieuwen.

Je start met het bepalen van jouw doelen, knelpunten en kansen als ondernemer. Daarna doe je een zelfbeoordeling om te zien wat jouw talenten zijn (jouw kompas). Neem een laptop mee voor het invullen van de vragenlijst. Daarna wordt besproken wat werk is en hoe je als ondernemer in je omgeving kunt staan. Daaraan kun je je eigen talenten koppelen en vanuit dit inzicht op sterke wijze nieuwe mogelijkheden herkennen, creëren en benutten.

De waarde van deze workshop is 250 euro, maar voor leden van ZZP Netwerk Heuvelrug gratis. Vanwege het interactieve karakter kunnen er maximaal 20 deelnemers meedoen. Als er meer belangstelling is, verzinnen we wel een list.
Graag vooraf aanmelden via het Contactformulier of mailbericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..