Activiteiten

De leden van het ZZP Netwerk Heuvelrug treffen elkaar regelmatig in verschillende setting. We leren bij tijdens Themabijeenkomsten, we wisselen ervaring uit tijdens Netwerkcafés en komen vaak samen in grotere of juist kleinere kring. We gaan daarbij vaak op stap. We helpen en adviseren elkaar. We bevelen elkaar aan. En je bent meteen aangesloten bij een groter netwerkverband voor zelfstandige ondernemers: het PZO. Al met al is het verrijkend op vele fronten. Dat is winst voor iedere zelfstandig professional.

Wil je een keer vrijblijvend komen kijken? Stuur dan een bericht naar info@zzpnetwerkheuvelrug.nl.

Agenda

  • 12 oktober 2020 10:00
    Ontmoet & Link Open Koffie
  • 10 november 2020 17:00
    Ontmoet & Link Open Borrel
  • 11 december 2020 10:00
    Ontmoet & Link Open Koffie

Netwerkcafé

Elke maand vindt, meestal op Grytte Bloemenheuvel (Hoofdstraat 25 in Driebergen), onze Ontmoet & Link Open Koffie of Open Borrel plaats. De ene maand om 10.00 uur (Open Koffie), de andere maand om 17.00 uur (Open Borrel).

De Ontmoet & Link bijeenkomsten zijn een informele gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Verder kan je ervaringen uitwisselen over de dagelijkse gang van zaken binnen je onderneming en over de regio waarin we opereren. We nodigen ook aspirant leden uit om eens langs te komen en vrijblijvend kennis te maken.

Themabijeenkomst

Elk jaar organiseren wij tenminste twee themabijeenkomsten die in de avond plaatsvinden, veelal op wisselende locaties. Het kan over van alles gaan. Bijvoorbeeld het gebruik Sociale Media, Sales, of Personal Branding. We sluiten altijd af met een hapje en drankje.

Algemene Leden Vergadering (ALV)

We streven er naar tijdens de eerste maand van het nieuwe jaar onze ALV te houden.