Op de prachtige Utrechtse Heuvelrug wonen en werken duizenden zelfstandige professionals. Ben je op zoek naar iemand in de regio, dan is deze site een handig vertrekpunt. Kijk en zoek onder 'Onze professionals'; daar stellen zij zich graag aan jou voor. We kennen elkaar, waardoor we je bijna altijd binnen de regio verder kunnen helpen.Netwerkende mens

Ben je zelf een zelfstandige professional, dan is het goed te weten dat wij er zijn: het ZZP Netwerk Heuvelrug. Ondernemers in zeer uiteenlopende disciplines, treffen elkaar regelmatig in verschillende setting. We leren, ook van elkaar, bij tijdens themabijeenkomsten. We wisselen ervaringen uit tijdens de Netwerkcafés 'Ontmoet & Link' en zoeken elkaar op in grotere of juist kleinere kring. Soms gaan we daarbij zelfs op stap. We helpen en adviseren elkaar. We bevelen elkaar aan. En je bent meteen aangesloten bij de grote collectieve belangenbehartiger voor zelfstandige ondernemers: het PZO. Al met al heel verrijkend op vele fronten en ook erg gezellig. We staan voor plezierige onderlinge contacten en dat is winst voor iedere zelfstandige professional.

Op deze site vind je informatie over ons netwerk, de leden en activiteiten. Ben je een zelfstandige professional die collegiale contacten in de regio wil verbreden en verdiepen, of als je gewoon eens wilt sparren, kom dan vooral langs bij onze meetings of activiteiten. De Open Koffie en Open Borrel bijeenkomsten staan vooral voor geïnteresseerde ZZP'ers open. Wil je sfeer proeven bij een themabijeenkomst, zie de agenda, of nadere informatie inwinnen, stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.