Herk Projecten
Herk Zieleman
Middelweg 6
3956 TM Leersum
www.lichtkeus.nl
info@lichtkeus.nl
06-50815418
Energie zuinnige verlichting LED en T5
T5 LED Energie Co2

Energiezuinige verlichting

Energiezuinnige  verlichting LED en T5

 

Het gegeven ‘Licht’ is als onderwerp vandaag de dag actueel. We staan na een eeuw van gloeilampen op de drempel naar andere vormen en technieken van verlichting, zoals  spaar- en ledlampen.We zoeken naar energiezuinige en duurzame verlichtingsmethodes en licht wordt meer dan ooit op allerlei terreinen gebruikt. Hoe kunt u besparen op energiekosten en bijdragen aan het milieu?

Verlichting is voor veel organisaties een grote energiekostenpost. In veel panden hangt nog steeds traditioneel verlichting van het formaat T8 (armaturen met starters). Door deze eenvoudig te vervangen met energiezuinige verlichting, kan tot 60% of meer worden bespaard op de verlichtingskosten. De LED en T5 lampen kunnen worden toegepast in uw bestaande armatuur. Het betreft enkel het vervangen van uw oude lamp door een LED tube of T5 adapter met hierin de meegeleverde moderne T5 lamp. Binnen 2 minuten bent u al energie aan het besparen! De LED tube en T5 lamp verbruiken aanzienlijk minder energie en onze adapter zorgt voor de rest door uitschakeling van alle ‘ballast’: spoel, voorschakelapparaat en starter. Door deze combinatie zijn deze hoge besparingen mogelijk en een fors lagere CO2 uitstoot.

Globaal kan gesteld worden dat bij toepassing van onze producten het energieverbruik i.c. CO2-productie met tientallen procenten, gemiddeld 60%, gaat dalen. Dit terwijl de investering zich zeer snel terugverdient. Maximaal 24 maanden, maar meestal veel korter. Dit o.a. door de prijsstelling die we aan kunnen aanbieden; 40% onder de markt. Wij importeren zelf en hebben geen kostenverhogende schakels. Ter info een bericht van Smeets Autogroep wat goed weergeeft welke voordelen Smeets heeft gerealiseerd http://www.smeets-mb.nl/mercedes/cgi/nieuws.cgi?site=smeets;conpag=p000498;labels=smeets;item=smeets,ni001560Onlangs hebben we de order gekregen van De Risse Groep in Weert. Zij besparen door alleen de lampen te vervangen 20% op de totale stroomkosten: http://rissenieuws.nl/58-rissenieuws-22fTevens bestaat er de mogelijkheid om subsidie aan te vragen, dit kunt u terug vinden op de website www.lichtkeus.nl

 Indien u geïnteresseerd bent kom ik graag langs om bovenstaand verhaal nader toe te lichten.