Carla Care
Carla Kooistra van Rooijen
Bosstraat 99
3941 XC Driebergen

logo carla care

Goede dag, ik ben Carla Kooistra Van Rooijen.

Werk ruim 35 jaar in de zorg, heb veel ervaring opgedaan in die jaren. nu gedeeltelijk werkzaam als Z.Z.P. sinds twee jaar.

Heb opleidingen gevolgd bij het ROC te Nieuwegein en Utrecht.

20150630 195519 zzp heuvelrug zomerfeest

Zorg en Welzijn op het gilde vaart van 1979 tot 1982 te Nieuwegein.

Op het ROC Utrecht Verzorgende IG voorloper van de Vig opleiding  2000 t/m 2002 verkorte opleiding.

Ik ben werkzaam geweest in de particulieren zorg vervolgens bij een verzorg en verpleeg huis Finspong een huis, speciaal voor Blinden en Slechtziende ouderen.

Daarna gaan werken bij sparrenheide nu De Brug, En op Beukenstein en als Z.Z.P thuishulp heuvelrug  tijdelijke  aan ouderen die in afwachting zijn voor een plaatsing in een verzorging/verpleeghuis of niet alleen mogen en kunnen zijn in de nacht op verzoek van familie. Ook degene die een ziekenhuis behandeling gehad hebben of dementerende ouderen die langer thuis moeten blijven wonen of kunnen blijven wonen in een beschermde woonomgeving is van groot belang. Voor deze groep maken we het dagelijks mee dat er mensen zoek raken om dat de hulp middelen niet aangegeven worden of het niet doen.

 Veel ervaring met jong volwassenen met een beperking waaronder ADD en ADHD en ZMLK voornamelijk begeleiding en een luisterend oor te kunnen zijn wanneer het even tegen zit. Graag zou ik meer begeleiding geven aan deze groep in deze hoog eisende maatschappij er is een groep die tussen wal en schip dreigen te vallen, door dat er teveel bezuinigingen op Ambulante zorg en opvang is. Ook voor 50+ die M.S hebben of A.L.S hebben of op jongen leeftijd een niet aangeboren hersenletsel hebben, of Alzheimer zijn er te weinig mogelijkheden, welbevinden aangepast op hun leeftijd opvang.

Graag zou ik ook meer dagopvang plaatsen willen opzetten voor een groep ouderen die niet genoeg hebben aan een Buurthuis waar het niveau niet aansluit bij een bepaalde groep ouderen, die voornamelijk geestelijk nog veel willen doen maar door hun lichamelijke welzijn beperkt blijven eenzaamheid spant de kroon reguliere dagopvang voldoen vaak niet aan hun interesses, In de Wijkzorg kwam ik veel van deze groepen tegen vriendelijke groeten v Carla Care.