Thuishulp Heuvelrug
Nieko van Veen
Vruchtengaard 75
3941LG Doorn
www.thuishulpheuvelrug.nl
ontwikkelkracht@gmail.com
06-22421516
Bemiddelings- en servicebureau voor Hulp bij het Huishouden
huishoudelijke hulp, mantelzorg, Maatje Mobiel, marketingadviseur

ontwikkelkrachtIk regel voor particulieren hulp bij het huishouden en mantelzorgondersteuning via mijn bemiddelingsbureau Thuishulp Heuvelrug.

Thuishulp Heuvelrug

In maart 2015 ben ik gestart met Thuishulp Heuvelrug, omdat ik hulp voor particulieren persoonlijk, betaalbaar en bereikbaar wil houden. Bovendien wil ik thuishulpen een kans bieden om zelfstandig in hun inkomen te voorzien door rechtstreeks voor hulpvragers te werken. Ik bemiddel tussen particuliere thuishulpen en hulpvragers en bied hen aanvullende services. Hulpvragers met een PGB of een Hulp in Natura indicatie van de gemeente Utrechtse Heuvelrug en Zeist kunnen ook bij mij terecht. Mijn werkgebied is de gemeente Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal en Zeist. Mocht je zelf hulp bij het huishouden kunnen gebruiken of iemand kent die deze hulp nodig heeft, bel me dan svp. Dank je wel.

Ontwikkelkracht

Mijn kracht zit in het ontwikkelen en realiseren van nieuwe diensten op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Zo ben ik in de zomer van 2015 gevraagd om een particuliere vervoersdienst voor inwoners van Driebergen te helpen realiseren. Onder de naam Maatje Mobiel draait deze service momenteel goed onder het dorpsnetwerk in Driebergen. Het goed inrichten van processen en het slim organiseren van de samenwerking tussen professionals en vrijwilligers is de kern van mijn aanpak.hierbij. Ik kom graag in contact met welzijns- of zorgorganisaties die nieuwe diensten willen ontwikkelen.