Christa Nagtegaal
Christa Nagtegaal
Patrimoniumstraat 2
3971 MS Driebergen
www.christanagtegaal.nl
christanagtegaal@hotmail.NL
06-11566239
Natuurgeneeskundig therapeut / Transformatie healer & teacher voor particulieren, groepen en bedrijven
therapeut, alternatieve geneeswijzen, healing, acupunctuur, transformatie therapie, santura, driebergen,

Mijn motto is: Gezond, Gelukkig en Jezelf. Het is al 20 jaar mijn passie om jou daarbij te helpen!

Zowel lichamelijke als psychische klachten zullen steeds meer verbeteren met de energetische behandelingen die ik geef. Ik geef een unieke combinatie van Transformatie Healing, Transformatie coaching, Acupunctuur en testen met de pols (SiVAS). Deze unieke combinatie heb ik TRANSFORMATIE THERAPIE genoemd en is altijd afgestemd op jou als cliënt. Hiervoor gebruik ik mijn intuïtieve en genezende kwaliteiten.

Op mijn website www.christanagtegaal.nl kun je positieve reviews lezen over mijn Transformatie Therapie.

Mijn praktijkruimte bevindt zich bij Santura, natuurlijk gezond, Patrimoniumstraat 2 in Driebergen (bij de rotonde Loolaan - Arnhemse Bovenweg). Tevens is het mogelijk de Transformatie Healing online te ontvangen via Skype of telefonisch.

Ik organiseer en begeleid tevens WORKSHOPS, LEZINGEN en BIJEENKOMSTEN voor groepen. Voor persoonlijke en spirituele groei. Iedere eerste zondag van de maand geef ik een Healing bijeenkomst bij Santura in Driebergen en iedere dinsdag begeleid ik een Transformatie-avond, een uur ontspanning en heling d.m.v. geleide meditaties.

Voor bedrijven kan ik werknemers behandelen en begeleiden met klachten zoals een burn-out, stress, vermoeidheid, depressie. Tevens kan ik voor bedrijven workshops geven op het gebied van: * verhogen van het zelfbeeld en zelfvertrouwen  * het hoofd verbinden met het hart   * verbale en non-verbale communicatie

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden op het gebied van gezondheid, lifestyle, zingeving en persoonlijke & spirituele groei! M: 0611566239. E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

jpgchrista_nagtegaal_met_zorro_2.jpg